Per 1-10-2023 stopt Kinder Eetcoach Tilburg. Ik ga verder als gezinscoach, meer informatie op www.kristelreijnen.nl

Ervaringen


Ouders van Flo (8 jaar)


Begin 2021 kwamen we via onze Kinderfysio in contact met Kristel van Kinder Eetcoach Tilburg. We wisten ons geen raad omdat het maar niet wilde lukken om onze dochter Flo, na een zwaar traject met veel medicatie, op een gezond gewicht te krijgen.  Gelukkig gaf Kristel ons hele duidelijke en fijne tips. Zelfs Flo van 8 jaar snapt deze helemaal zonder onze hulp. Met een paar kleine aanpassingen lukt het nu wel om naar een gezond gewicht te groeien. We zijn er bijna! We houden ons vast aan de handvaten die Kristel ons heeft gegeven en als we haar hulp weer nodig hebben, kloppen we direct weer aan!Jade (10 jaar)


Ervaring moeder- Fussy Foodies programma:

We zijn bij Kristel gekomen vanwege haar Fussy Foodies programma. Zowel mijn dochter als zoon hebben Arfid en een lichte vorm van autisme.
Mijn dochter heeft als jong meisje hulp gehad van een psycholoog om te eten, waar de insteek was dat zij vooral eten moest proberen. Als tiener heeft zij een Arfid behandeling gehad bij het ggz, die eerder is gestopt, vanwege dezelfde werkwijze als de eerste keer. En dat was de verkeerde aanpak.

Kinderen zijn slim en weten precies wat ze wel en niet willen. Bij Fussy Foodies is het uitgangspunt ‘wat lust je wel’ om vanuit daar je smaakpallet uit te breiden.

Ook wordt er gekeken naar wat het kind zelf graag wil.
Kristel heeft door middel van voorlichting, de juiste vragen stellen, bij mijn zoon de drempel om nieuwe dingen te proberen weggehaald.

Dat wil niet zeggen dat mijn zoon nu alles eet, maar we zijn nu een weg ingeslagen waarbij eten geen bergbeklimmen meer is, maar een ontdekkingsreis. Mijn zoon bepaalt het tempo en wij als gezin steunen hem.
We komen van heel ver, maar ik heb goede hoop dat er een dag komt dat hij straks avondeten mee gaat eten.


Het allerbelangrijkste is wel dat het kind zelf graag anders wil leren eten en op een andere manier naar eten wil leren kijken.

Ervaring Jongen 12- Fussy Foodie programma:

Ervaring Fussy Foodie programma Jongen (12 jaar) ik ben bij Kristel gekomen omdat ik gezonder wou eten en meer wou eten. Ik vond het fijn dat Kristel mij ver heeft kunnen helpen met de drempel van nieuw eten proberen weg te halen. Ik vond het ook fijn dat ik niet werd geforceerd van dit moet je geprobeerd hebben voor deze en deze tijd, maar ik mocht juist kiezen hé wat zou ik nu willen proberen zou ik dit wel lekker vinden? Het was ook zo dat ze zei: ‘je kan iets niet lekker vinden totdat je het 15X hebt geprobeerd’. En ze zei: je lust misschien geen bloemkool gekookt, maar misschien wel op een andere manier. Ik vond het heel fijn dat ik kansen kon maken met eten en op een andere manier naar eten kan kijken. Ik vond het hier heel fijn, dankjewel: )

Ervaringen van ouders van een Fussy Foodie (2,5 jaar)

Onze dochter van 2,5 is een lastige, selectieve eter, hierdoor werden de eetmomenten over de dag steeds moeilijker en beladen. Met behulp van Kristel zijn we terug naar de basis gegaan. We hebben de druk van het eetmoment kunnen verminderen. De eetmomenten zijn nu minder een ding geworden voor haar en daardoor ook voor ons.

Moeder van Yuna (8 jaar)

Yuna sport meedere malen per week, we eten gevarieerd en gezond en toch kwamen de kilo's er op een gestaag tempo bij. Wat deden we verkeerd? Via de fysiotherapeute kwamen wij in contact met Kristel van Kinder Eetcoach Tilburg.  Op een leuke en ongedwongen manier legde ze Yuna (en ons) het belang van gezond eten en meer bewegen uit. Met net dat beetje meer informatie over gezonde voedingsstoffen is Yuna goed op weg naar een gezond gewicht! 

Jade (10 jaar)

Ik ben in oktober 2020 begonnen bij Lekker Pûh Tilburg, bij Kristel. Het verliep allemaal erg goed! Ik ben in een klein half jaar bijna 10kg afgevallen, hierdoor voel ik me veel fijner. Ik heb er niet veel moeite voor hoeven doen, want ik kon door de koek -en snoepkaartjes van Lekker Pûh in het weekend gewoon iets lekkers eten. Ik ben blij dat het mij zo goed geholpen heeft, het is zeker een aanrader!

Algemene ervaringen van klanten:

  • Kinder Eetcoach Tilburg is heel open en toegankelijk, waardoor mijn zoon zich op zijn gemak voelt en het zelfs leuk vindt!
  • Op een leuke, begrijpelijk manier wordt alles aan het kind uitgelegd.
  • Kristel luistert goed, geeft tips en bij weerstand zoekt ze mee naar alternatieven.
  • Kristel benadert de kinderen op een positieve manier, ook als ze zich schuldig voelen als het minder gaat.